Trei pachete. Reloaded.

Agentul sef Bobodica isi privea inca odata epoletii stralucitori in oglinda retrovizoare. Avea tendinta sa-i aranjeze cu mana de fiecare data cand se privea in oglinda, ca o oglindire a maretiei lor. Epoletilor.
Ultimii epoleti ii primise dupa ce participase cu succes la cursul acela de ” Cum sa ingradesti obscur drepturile cetateanului”.  A fost trimis de catre Comisarul sef, o ruda de sange indepartata din partea sotiei,  si nu-si mai aduce aminte decat ca la finalul cursurilor a strans mana cuiva. In restul timpului a jucat baza cu ceilalti participanti la cursuri, el fiind mai tot timpul la primire.
In seara aceasta isi propusese  o panda. Era aproximtativ ora 10 seara si timpul era inca devreme, asa ca statea in masina si se aranja la epoleti. Un villan , asa cum il denumise agentul Toropel Dijunctie mare amator de Maincraft, tot fura capacele de la canalizari, propabil in vederea comercializari lor.  Isi propuseze ca aceasta sa fie ultima seara in care incerca ceva iar flerul lui de copoi, ii spunea ca in seara asta o sa fie seara cea mare.
Deodata  statia barai  crunt: catre Paisarea maiastra…..aici Rudedondrenul……raportez. Exista ceva miscare in zona. Un individ cu semnalmente isi face drum catre dumneavoastra. Atentie marita!  Terminat Rudedendronul.
Fiara de politist sadea exploda in interiorul agentului sef.  Devenii una cu masina si toate simturile lui amortite, se desteptara. Ochii lui scrutara adancimea noptii in cautarea individului. Se gandea totusi sa aptinda farurile dar ii era frica sa nu fie dat de gol.
O umbra se tavalii pe trotarul de langa el, o umbra ce se apropia amenintator de masina. Un gand de  lovitura de meastru il strafulgera. Va deschide usa cand se apropie de el. Asa si facu, dar individul, se pare bine pregatit, evita la mustata lovitura usii deschise.  Agentul sef Bobodica se poticnii serios in centura de siguranta si pana sa sara asupra individului si sa-l imobilizeze, o voce calda pornii dinspre el:
– Buna seara domnule agent. Sunt chiar Cristi Chivu si  am trecut pe aici sa va prezint o oferta. Deosebita!
Avem la UPC trei pachete……ha ha ha…stiu la ce va  ganditi…dar nu pachete d-alea. Trrrei pachete de oferte
Trei pachete, de la care nu-ti poti lua ochii. Pe gustul  fiecaruia si portionate pe necesitati…Este o oferta de netagaduit  care-ti ofera posibilitatea sa stai intins in fata televizorului bucurandu-te de ceea ce  frumosul incearca sa ne prezinte
Agentul sef Bobodica ramasese nu numai intepenit in centura de siguranta, dar si cu privirea fixata pe carliontii lui Cristi Chivu. Il recunoscuse d-abia dupa ce zambind  ii aruncase in fata poze cu familia lui Familia. Il privea totusi ca pe o minune a naturii umane si si-ar fi dorit sa-l stranga in brate, dar nu fu in stare decat sa ingaime :
– Ba’, tu nu esti ala de l-a deranjat pe vecinu’ meu in celalalt articol?? Cica i-ar fi placut cum i-ai prezentat oferta si acum vrea  la UPC.
Statia zbarnai greoi pe fundal, intortochind putin situatia:
– Aici Ramura Trista……….catre Pasarea maiastra…………sefu’  aici e liniste. Terminat Ramura Trista.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s