Nunta intre blocuri

Ieri a fost nunta in bloc. Mirele, un flacaiandru mandru a luat o fatuca blonda de la blocul din fata. Nasii , o familie de la acelasi bloc din fata, la alta scara. A fost o nunta de cartier in toata puterea expresiei.
Cum ar arata o invitatie de nunta la un asemenea eveniment:
Asociatia de locatari proprietate personala RA, invita locatarii blocurilor arondate a Asociatie la fericitul eveniment de uniune intre Lacatarul de la RA6, sc C si Locatara de la RA1 sc b. Nasi si martori ai uniunii vor fi Locatarii de la RA1, Sc. c. Fericitul eveniment va avea loc la parterul RA2, sc. a, localul Vulturul de aur. Oficiera slujbei de cununie religioasa va avea loc la ora 14 la biserica din spatele blocului RA6, de catre preasfintitul preot Duke Ellington. Locatarii vor aduce cu ei si indexele de consum la apa calda si rece. Parte din incasarile nuntii vor fi directionate catre plata datoriilor asociatiei. Va multumim pentru participare dragi locatari.

Dimineata la dar:
– Din partea locatarului de la RA3, sc. a, 500 lei pentru noii proprietari si 200 de lei pentru intretinere. n-a mancat , n-a baut si nici apa calda n-a avut!!! sa i se dea prosop. Si chitanta!

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s