Despre mine

Cateva cuvinte se pot spune despre mine. E ca un mini vocabular de buzunar, fara coperti si explicatiile de subsol. Eu sunt Gigel,  iar prietenii imi spun ..tot Gigel. Habar nu am de ce prietenii imi spun tot Gigel. Probabil este doar un lait motiv.
Pe prietena mea o cheama Serina. Serinei ii place sa se joace cu mine, in special sa se joace cu mana prin parul meu. Tot parul meu, parul din cap atunci cand el este destul de mare, parul de pe piept, ca-i plac carliontii mei de pe piept, asa mi s-a destainuit, si se mai joaca cu parul de la zona intima. Nu stiu de ce ii place parul din zona intima.
E ca o lupoaica sau o felina atunci cand isi pune-n cap sa profite de mine. Isi lasa mana sa exploreze peste tot trupul meu. Mai intai ma mangaie pe crestet accetuand sa ma traga de par, apoi mana ii coboara spre piept si isi lasa degetele incolacite de cretulina parului de pe piept iar in final se strecoara miseleste in chiloti. Sta acolo destul.
Intr-o zi m-am gandid sa-i fac o surpriza, asa ca m-am dus mai intai la frizer si m-am ras. Doar in cap. Eram chel chel, nici un fir de par, nici o radacina care sa aduca aminte de claia de par.  M-am privit in oglinda si eram satisfacut de mine, eram ca o punte pentru distractia gazelor si buburuzelor. Apoi m-am dus la epilat. La un  laborator de cosmetica specializat, cu specialiste in indepartarea parului. Mi-a placut, pentru ca au folosit numai lucruri bune kituri pentru epilat . Eu am aflat dupa aia, ca am rugat frumos sa fiu anesteziat inainte. M-am trezit iar chel. Pe piept eram chel, am dat cu palma peste piept si mi-a alunecat ca pe suprafata unui smartfone. Apoi m-am uitat in zona intima si el era dezgolit, aproape zgribulit.Serina a fost foarte entuziasmata cand i-am spus ca am o surpriza pentru ea. Cand m-am dezbracat si a  vazut minunea, a plans. Trei zile lacrimile nu au tinut loc de carlionti si degeaba am imbarbatat-o ca o sa creasca la loc, a patra zi  si-a facut bagajele si a plecat.
Am asteptat-o, o astept si acum de cand a plecat. De cand a plecat nu m-am mai tuns, nu  m-am mai epilat. Au trecut 5 ani de atunci. Iar lumea ma striga Ieti. Si prietenii, nu ma mai striga Gigel, ci Ieti. Dar Serina nu a mai venit.

Pentru SuperBlog2015

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Despre mine

  1. Ioana zice:

    Cine esti, frate? Faci parte din grupul Divertis si scrii sub acoperire? :))))

    Apreciază

  2. Pingback: SuperBlog | Proba 4. Hair-Files

Lasă un comentariu