Trandafiri

-Te iubesc! Si vocea lui devenea una cu atmosfera incalzita de neoanele arzande ale barului. Poate nu ma crezi, dar in sufletul meu esti cea ce mi-am dorit intodeauna, ca un ravas deschis fara surprize.
Vocea ii trada un tremur si d-abia reusii sa articuleze:
-Te iubesc.
Ochii ei mari se deschisera catre un albastru mieros, la auzul cuvintelor. ii simtii palma transpirata in mana ei iar inima se zbatea intre a-si declara iubirea sau a tacea pentru totdeauna. Incerca sa spuna doua cuvinte, doua cuvinte magice, cuvinte ce aveau sa-i fie numele sufletului. Degetele ii jucau pe toarta cestii de cafea…Vocea ii izbucnii precum primavara-n florile campului..
-Si eu te iubesc! Privii in jurul ei de cateva orii pana sa-i priveasca ochii, ca o teama de reactie. Totusi, ochii lui calzii o inconjurara de dragoste.
-Vreau sa petrecem noaptea impreuna, te doresc!
Zambi admirativ spre el si-i stranse mai tare palma in palmele ei.
Dincolo de vitrina barului, o firma cat o schioapa anunta trecatorii ca un hotel salasuia in spatele usilor rabatante. Alaturi o ducheana de trandafiri rosii in buchete de iubire.
Receptionera le zambii cand le inmana cheia. Le spuse cat sa auda doar ei „camera se elibereaza la noua” si-si vazu in continuare de fise.
Pasira incet tinandu-se de mana, parca de teama de a nu se pierde sau a se risipi vraja, pe holul intesat de usi.
Pe lungul drum al iubirii, buzele lor se intalnisera, corpurile dansau un dans fantomatic lipindu-se intr-o stransoare implacabila, vocile se stinsera in caldura buzelor iar mainile isi cautau culcus in trupurile celuilalt. ochii isi pierdau naturaletea in fata dorintei, sarutarile se scurgeau intrun ritm ametitor…prin vinele lor curgea navalnic un amestec de dragoste si abandon……..
-Te iubesc…exclama cu buzele pline de gustul buzelor ei, cu mainile mangaind curbura spatelui precum un vant ce se despuie pe dealuri…adunandu-si frunzele. Se stranse de trupul lui simtindu-i dorinta, vocea ce d-abia soptea precum un susur in izvoare cuvinte calde. Isi simtii sanii strivind-se de pieptul lui .isi cauta universul ratiunii si nu-l gasii decat in sarutarile lui, in buzele ce se infruptau din trupul ei, din fiecare particica a ei, in dorinta de a-l simtii in ea.
-Iubeste-ma! …….si uita de ea.
Soarele isi cauta drum printre jaluzele. Un ceas se incapatana sa tot sune ora sapte. Undeva intr-un pat, acoperiti doar cu un val de iubire, doi indragostiti se priveau cu ochii in lacrimi.
-Stii, am sa te iubesc toata viata mea.. mai mult chiar, voi adormii cu tine in gand si ma voi trezii cu chipul tau in gand, voi numii stele dupa culoarea ochilor tai si voi da parfumurilor numele tau.
O lacrima se porni pe carari de cute pe obraz.
-Si eu te voi iubii, voi pastra cuvintele tale intrun loc numit inima si le voi fereca sa le pot auzii mereu.
Se imbracara incet, pentru ca timpul sa se opreasca in loc. Ochii lor ramasesera nedespartiti.
Orasul se trezise si vuetul matinal incepuse sa-si faca simtita prezenta. Oamenii misunau pe strada nestiindu-le iubirea. Un ultim sarut , o ultima privire parca incercand sa pastreze mai mult din noapte ce a trecut………si fiecare isi cauta drumul. fiecare spre casa lui. Un singur martor pe masuta camerei, ramas mut al iubirii lor, un buchet de trandafiri.

Pentru SuperBlog2015

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s