Clementin și Cleopatra – Moment intim

Pentru că a plăcut-o foarte tare pe Cleopatra la prima lor vedenie, Clementin fu cuprins de fiorul nestăvilit al bărbatului ce-şi doreşte o întemeiere.
Stătu mult timp în cumpănă dacă să o ceară sau nu de soţie pe fiţoasa orăşeancă ce-i zdruncinase sensul vieţii. Dacă până deunăzi viaţa pentru el însemna petrecerea timpului între gardul de stuf al grădinii lui printre nuferi, animale şi flori de cais pe de-o parte şi relaţia platonică din virtual cu un profil ce se intitula zdrahoanca_năzdravană, acum era în pragul de a reconsidera acest sens. Privea spre viitor şi zâmbea. Era zâmbetul unui om ce vedea dincolo de faţada femeii reci ca o crustă de gheaţă în miez de vară, ce vedea frumuseţea interioară adânc ascunsă printre picături de rouă… Oau! Îşi zise, ce face iubirea din mine! Mă subjugă fiorii spre filozofie.
Isi aranjă redingota verde scuturând un fir de praf imaginar, scutură capul pentru aranjarea pălăriei de paie făcută cu manuțele lui din iarba  uscată din gradină, iși privi pentru siguranță strălucirea pantofilor cu cioc și se așeză in fața Cleopatrei în genunchi.
– Cleopatro, ai vrea să faci parte din viitorul meu?
– Ma’ ţărane, de unde îţi zbughi ţie ideea că aş avea ceva sentimente faţă de zdruncinătura ta de faţă? Tu chiar nu vezi că visul meu este altul, că visăm în culori diferite? Ce ţi-ai închipuit tu, că dacă mă vezi zilnic aici în virtual, la Zanet şi că dacă-mi oferi zilnic locul tău cu zâmbetul ăla tâmp cu tot, mă cucereşti?
Apăi afla ma’ virtualule, că unui bărbat îi trebuie mult mai multă minte ca să mă ceară şi mult mai multă dorinţa să mă îndrăgostesc de el. Aşa că ia-ţi d-aci piatra asta strălucitoare ce tot o fâţâi în faţa mea şi precis o să spui că este preţioasă, că ai găsit-o în curte în timp ce săpai pentru o toaletă nouă, că nu mă impresionează.
Clementin o privi hămesit de iubire şi nici măcar jumătate din tirada ei nu o auzise. Era absorbit sadea de ochii ei jucăuşi ce se roteau în toate direcţiile când era puţin nervoasă iar părul se amestecă galant cu genele de ziceai că-s din acelaşi aluat. O privi, îi privi obraji îmbujoraţi ieşind din cotidian prin maxilar, îi privi umeri decoltaţi şi se pierdu în linia lor, îi observă cu un gest tandru sânii cum îi tresăltau la fiecare frază alambicată şi îi vedea aplecaţi asupra răsadurilor de morcovi din grădina lui, îi studie cu ochii mijiţi fundul ce stătea să explodeze din fustă scurtă purtată în acea zi şi se bucură că un copil de tot.
Însă atunci când îi atinse dosul palmei, simţi zbârcituri, riduri de cratere pe lună, adâncituri de zgripţuroaica.
Un gând târziu îi se strecură printre gândurile despre ea.
– Dacă te scap de pielea asta de dinozaur, o să fi soţia mea măcar câteva zile? De probă.
Mă bălăceam azi pi net şi o reclamă redudantă îmi scăpără imaginaţia. Nu era cine ştie ce pentru mine ca bărbat, deşi între noi fie vorba, am nişte săpăligi sănătoase aici , îşi arată palmele către ea, dar erau nişte fătuci tare dulci de făceau reclamă la nişte creme care cică-ţi făceau piele de pe mâini mai fine ca pielea unui fund de bebeluş. Deci ce zici?
– Arză-te-ar focul să te ardă de libidinos, mânca-te-ar puricii să te roadă şi să cazi în groapa aia ce ai făcut-o în fundul curţii, că eu cu tine nu mă mărit! Nici măcar pentru 5000 de produse de-astea de cremă antirid și fermitate. Nici dacă m-ar face frumoasa frumoaselor şi m-ar invidia o lume întrega ce piele fină am… Auzi ma’ Clementine, poţi să faci şi comenzi online? Bine, fie! De proba, cateva zile. Si daca imi place, prelungim cu cateva zile.
– Mi-ai redat speranța în viață veșnică și prelungită, chiar și pentru câteva zile.
Câteva lacrimi se scurgeau pe obrazul lui Clementin udând-i gulerul redingotei.
–  Clementinaș, da’ acuşi dacă tot m-ai cerut, nu facem şi noi din alea sau din ălelalte? Că nu vreau să mă trezesc mâine poimâine că dau bani pe vibrator. Vreau să văd şi eu ce mi-am luat la casă. Să nu fie vreo mobilă si s-o scutur de praf!
– Păi vrei să-ţi arăt acum?
– Nu ma’ Clementine, ce-ţi veni?! Că doară nu o scoţi în mijlocul uliţei să o vadă toată lumea. Mergem frumos la tine, sau mai bine zis, la noi şi ne consumăm reciproc dragostea. Dacă le spun prietenelor mele că am zis da fără să mă culc cu tine, or să râdă de mine câţiva ani.
– Mergem iubirea mea.
S-au ţinut de mână pe drum. N-au contat chicotelile băştinaşelor ieşite la porţi în căutarea unui subiect căruia să-i dea like, nici privirile invidioase ale doamnelor întâlnite pe drum şi nici râsul homeric al lui Duta văcarul satului, când o văzu pe orăşeanca ce-i ceruse într-o seară să treacă să-i desfunde instalaţia.
Erau aproape fericiţi şi zâmbeau tot timpul de ziceai că-s clowni.
Ultimii metri i-au parcurs în dans, aşa credeau, dar de fapt alergau că bezmeticii, anticipând ceva ireal.
Cleopatra s-a repezit la pantalonii lui şi cu o mişcare de felină într-o zi toridă, i-a făcut să dispară. Între ea şi ce aştepta mai rămăseseră doar chiloţi, un fleac pentru pofta ei, care zburară până să-şi dea seama Clementin că este gol. Îl privi iar, ochii ei hămesiţi străluceau de dorinţă, îi vedea statura impozantă şi nervurile ce-i străbăteau trupul:
– Clementine, ce i-ai dat să mănânce?
– Păi i-am dat natural, chestii organice din natură, ceva în genul ăsta suplimente nutritive şi a crescut.
– Da’ văd că a crescut mititelu’, nu s-a-ncurcat, a păpat tot! Să-l mângâi uşor, să-l trezesc încet, să nu se supere. Dacă mai creşte mult, poţi să-l foloseşti că reazem! Sa-i gaseasca Cleopatra un locuşor cald si pofticios, da?!
Din două mişcări Cleopatra rămase goală şi-şi expuse trupul ochilor lui.
Clementin îi cuprinse mijlocelul, considerând că preludiul a constat în discuţia ei cu cel jucăuş, o ridică până la nivelui bustului lui şi o lasa să cadă încet în el. În acelaşi timp, o sărută. Pentru prima dată îi simţii gustul buzelor ei.
Se pierdură pentru câteva ore unul în braţele celuilalt, făcând nebuneşte amor.
Într-un moment de relaş, când îşi savurau ce-a de-a trei ţigara de după, Cleopatra îl întrebă:
– Vreau să fi sincer cu mine şi să-mi spui, ai mai avut femei adevărate sau eu sunt prima?
– Tu eşti prima… care mă întreabă.
– Adică?
– Vrei să-ţi fac o scurtă istorie a relaţiilor avute?
– Dacă e scurtă, sunt de acord.
– Prima oară mi s-a-ntâmplat când aveam vreo 17 ani. Era vară, cald şi vântul uitase să mai bată. În spatele casei, lângă sură îmi făcusem un fel de dus, o instalaţie improvizată conectată la un butoi încălzit de soare. Făceam câte două trei pe zi. Întruna din zile m-am trezit cu vecină din stânga, Măricica a lu’ Barbu, ăla de se angajase la oraş pe post de contabil să numere banii la Fabrica de Felinare. În fiecare zi pleca de dimineaţă şi venea spre seară. Ce să facă săraca femeie singură toată ziua. Mai croşeta, mai creştea o vacă. Cum vaca avea grajdul lângă gardul nostru, nu mică i-a fost mirarea lu’ Maricica atunci când m-a văzut gol puşcă, cu jucăria bălăngănindu-se sub duş. A venit tiptil şi hăt, m-a apucat de el. Nu l-a lăsat în pace până nu i-am promis că o las să se joace cu el. De atunci, vreo câteva luni bune, mă tot vizită, că cică barba-su era şi puţin impotent, că de la atâtea cifre avea capul vraişte şi nu-i mai ardea de jocuri erotice.
A trebuit să întrerupă vizitele când s-a întors contabilul pe nepusă masă şi a văzut-o cum sarea gardul de la mine. Vreo 5 ani nu mi-a mai vorbit.
Apoi Măricica, gura slobodă, s-a apucat să-i povestească  Despinei. Aia de stă la trei case de Zanet. Singură şi neconsolat de ceva timp, de când barbat-su a decis că-i mai bine să facă o afacere. Cât a lucrat în Italia, a cunoscut o babă. Baba bogată şi cu pofte nestăvilite. Ăştia avizi după bani. S-au gândit să o lase pe Despina aici şi barbat-su să o ia pe baba acolo. Şi i-ar fi trimis lunar o sumă de bani cât să se descurce să crească cei doi copii şi să-şi vadă de casă. Şi după ce murea baba, se întorcea în România.
Da’ ce crezi tu! Baba se ţine bine şi sunt vreo 4 ani de când s-a luat cu ea şi încă nu vrea să moară. Despina femeie tânără şi pofticioasa, cât să stea fără jucărie! Aşa că s-a plâns  Măricicai. Asta i-a spus că-s pe piaţă, liber şi fără angajamente. Şi m-a şi lăudat.
Mai întâi mi-a trimis mail, că dacă vreau să ne cafelim într-o zi, că stăm de atâţia ani în sat şi nu ne cunoaştem prea bine. De la asta până la nopţi fierbinţi nu a fost decât un pas. Când m-a văzut gol prima oară, m-a întrebat ca şi tine, cu ce l-am crescut. Ei i-am zis aşa: biscuiţi fără gluten.
Doi ani a durat relaţionarea. Am primit multe cadouri de la ea: ciocolată italiană, bomboane, cămăşi, chiar şi un ceas cu străluciri pe margine. Până într-o zi când mi-a zis că nu mă mai poate întreţine, că barbat-su’ nu i-a trimis nimic de câteva luni.
Da’ nu am stat degeaba. Între timp o cunoscusem pe net pe zdrahoanca_năzdrăvna şi mai petreceam ceva timp cu ea, prin mesaje şi chat. Într-o zi mi-a scris că i-ar place să facem dragoste. Sau măcar cibersex. Am întrebat-o ce-i aia şi mi-a zis că să ne arătăm reciproc părţile intime la cameră. Avea Zanet un calculator cu camera la el şi ne hlizeam în el când ne vedeam în calculator, că ne strageam vreo trei -patru inşi în faţa lui şi ne stranbam la cameră. Mi-am făcut curaj într-o zi şi i-am zis lu’ Zanet să-mi da pe-ăla cu camera. Am profitat de un moment când eram singur şi l-am scos din pantaloni, că venisem fără chiloţi şi i l-am arătat. A leşinat, că vreo 3 minute nu a scos nici un sunet. Când şi-a revenit, a exclamat: E cea mai frumoasă p.. a văzută vreodată.
A fost mai greu pentru ea să-mi arata păsărica ei, că era cam plinuţă şi a trebuit să o găsească printre faldurile de grăsime, da’ până la urmă a reuşit.
Acu’ vreo 3 luni…
– Clementine, opreşte-te! Vreau să-mi promiţi că de acum eu voi fi singura ta păsărica!
– Bine. Promit!
Şi au făcut din nou dragoste. Încă vreo 3 ore.

fantasy-1

 

Acest articol a fost publicat în de larg public, Uncategorized și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s