Nuntasi

Cel mai mult in pauza asta de cateva zile, mi-a placut cand s-au casatorit Vasilica si Petronel. Eram sa scriu Petrobrazi..
De departe pareau cuplul perfect. El mare maestru de ceremonii in cadrul Clubuluide Arte Vizuale si Sferice de pe langa Casa Copiilor Rasfatati iar ea  Prim balerina la Hora de langa crasma.
A fost mana providentei si a abstractului sa se regaseasca precum Tristar si Izolda, a fost o iubire de mare anvergura, asa cum recunoaste el in rarele momente de luciditate.  A iubit-o de cum primele raze de soare i-au cazut pe parul bucalai iar el orbit in adancul sufletului a cerut-o pe loc sa-i fie pe veci consoarta. Ea s-a fortat vreo cateva zile sa-i zica nu, desi parea ca intra in penumbra sau in zona intunecata a lunii, de nu-i spune da  cerintelor.S-au casatorit la o saptamana de la cerere, intr-o zarva si harmalaie de nedescris. Adica sambata asta. Ceea ce a frapat la toti cei cinci prezenti la ceremonie, el, ea, doi nasi alesi pe spranceana si cu mine, a fost drona ce ne-a studiat fiecare miscare si cei trei fotografi care ne  pozau in toate starile. Ba chiar a trebuit sa-l dau pe unu’ afara din veceu, ca intrase peste mine, sa gaseasca momentul perfect al  starii.
Pe langa astea, inca doi cu niste camere de luat vederea profesioniste ne scanau la fiecare clipire. Cand am intrat la ofiter sa-i cunune, erau mai multi operatori decat nunatasi.
Ofiterul starii civile era putin tras de esarfa, ca cica fusese la un taiat de porc si s-a imbuibat bine, sa nu verse lacrimi pentru el. Ii placea de porc, il botezase Patrocle, ca pe cainele din povestea Lizucai. Ne-a spus  toate astea intre doua sughituri si o clatinatura, dupa care a muscat sanatos dintr-o esarfa de soric.  Apoi s-a mirat de frumusetea miresei si de drona ce isi gasise drum inauntru si tot bazaia, ca o musca in pragul depresiei.  Ma uitam la operatorul ce o manuia si ii vedeam fericirea din ochii, slujbas marunt al vietii ce se bucura de fiecare moment frumos si traia sufleteste ceea ce filma. I-am spus sa-si mute bazdagania si sa planga acasa cand va developa filmul.
Intr-un final ofiterul s-a priponit  bine de masa si a rostit un discurs ce semana mai mult cu declaratie de avere. Bina ca in final a zis” Unul dintre voi sa sarute mireasa!” clipa in care aproape toti prezenti la ceremonie am izbucnit in plans. Eram martori ai unei minuni.
La masa fiecare imbucatura era insotita de o scandare si o filmare. Ne-am dus gramada cu tot si toate la pizzerie si am mancat si am baut pala la epuizare si pana am reusit sa facem drona sa aterizeze. Ca o balanganeam pana a cazut lata pe capl unei ospatrareite. Pe langa consumatie a tebuit sa mergem sa-i platim si copcile ospataritei. Dar a fost frumos. Doctorita care era de  garda cand  ne-a vazut asa veseli ne-a facut la toti cate un o injectie cu alcocalmin. Apoi am ras ca prstii unii la altii ca gasisem gasul ilariant de la anestezie. Am vrut sa-i dam si dronei, dar deja incep sa exagerez….. Ca drept dovada, avem totul filmat. Din patru unghiuri diferite.

 

Am scris acest articol la provocarea Joker Event Club, agenție de servicii filmare, fotografie, sonorizare și lumini, pentru evenimentul tău.
Merita!!

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s