Vorbind despre muzica- Serioux Edition

Anul nou incepe bine, prin prisma unui eveniment unic in tara noastra.  Intre 16 si 17 februarie va avea loc o conferinta cu substrat international cu invitati din Europa ce vor incerca sa  ne deschida cu forta ochi asupra fenomenului muzicii, Mastering The Music Business.
In ultimi ani muzica s-a transformat, nu in contextul ei ci in modul de perceptie a realitatii. Mediul online a devenit un vinil ravnit iar artisti au fost catalogati dupa  numarul de vizualizari, contand mai putin calitatea.
Cel mai mult imi place sa ascult. Inchid ochii, ma intind pe canapea reglez volumul si ma las cuprins de acorduri. Cateodata traiesc muzica,  acorduri ce trec peste trupul meu, facandu-l sa tresalte la o combinatie de note .
In urma cu vreo 20 de ani imi facusem un obicei sa trec pe la un magazin cu casete. Nu avea nici macar un disc de vinil, ci numai casete. Pe toti pereti erau insirate  mii de casete. Era ca un dans frenetic al muzici, de paca fiecare caseta era o nota  iar eu eram cel ce le dirija. Cel mai des treceam pe la sectorul noutati si pop rock.
Am evoluat sau suntem in plin evolutie, artisti  prefera sa-si lanseze piesele in mediul online, pe Youtube, pe siteuri de muzica dedicate Zonga sau Deezer.
Apare insa un decalaj, un decalaj intre viteza  cu care tehnologia avanseaza si felul in care artisti isi vad fanii. Cred ca aici intervine si conferinta  Mastering The Music Business.Pentru iubitor,  va participa si Clementin,  cu o damigeana de 10 l si o muzicuta. Daca nu ajunge, aduce si tuica.

prima-conferinta-dedicata-industriei-muzicale-din-romania

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s