Oaza de binefacere

Soarele se ostoii in adancimea lui. Razele sale se arcuiau pe fruntea celor din caravana lasand cate o cuta in plus pe chipul deja brazdat. Urmau ramasitele unui drum lung si  plin de savoarea calatoriilor. Stiau ca vor urma clipe de ragaz in compania unui ceai fierbinte de menta, privind hamesiti la  chipul abia descoperit al unei dansatoare, la  umbra curmalilor si a  lamailor, in ritmuri de tamburina lenta. Viata isi croia drum prin mintile obosite de drum si valuri de placere se asterneau peste oboseala.
Cele cateva mile pana la oaza trecura precum trecea o sabie bine ascutita peste faldurile unui baldachin.  Vederea calauzei la intrarea in oaza ii bucura  nespus, semn al normalitatii, caci desertul te poate transforma in ceea ce nu poti fi.
Camilele luara drumul grajdurilor in timp ce calaretii lor  isi  gasira adapost intr-unul
din cele 3 corturi ce inconjurau oaza. Sahib Bei,   urma calauza spre cortul din mijloc, invitat de acesta sa-l urmeze.
-Veniti Sahib, odihniti-va oasele dupa lungul drum, v-am pregatit ceva special. Iata deci, pentru Inaltimea Voastra odaia cu cele mai fine si calde asternuturi, veti crede ca insasi ingerii si-au lasat penele pentru odihna Inaltimii Voastre13118976_1338125972882394_8931358717084894310_n
Priviti dara maiestria culorilor si linia cusaturii ce se imbina intr-o armonie. Iar pentru desfatarea trupului si a ochilor o opera de arta asemenea femeii ce va sta intinsa si se va deschide precum isi deschide un trandafir petalele

13177449_1338873776140947_5351332643158702428_n

-Dara pentru cei calareti din caravanea mea, ce le-ai pregatit?
– Sahib isi iubeste oamenii pentru ca se ingrijeste de ei sa le fie bine. Sahib este Mare, de aceea am pregatit o camera pe masura  intelepciunii si bunatatii Inaltimii Voastre, sa le fie cel putin tot atat de bine si lor . Iata, spre cunoastere si recunoastere,  odaia pregatit pentru ei :

13133359_1338125829549075_3056709594533150510_n

-Tu esti nu numai o calauza, esti un inger pazitor. Preaplecat iti multumesc pentru aceste daruri cel putin ale mintii precum si ale trupului. In lungile calatorii si la fiecare rugaciune,  voi amintii despre cele mai frumoase momente petrecute in viata mea,  in aceste meleaguri atat de departe de casa. Dara preabunule pazitor, iarta curiozitatea unui batran Sahib si preamultumestei macar cu un mic raspuns, de unde aceste desfatari atat de fine? Pentru ca si eu sunt un negustor priceput si umblu peste tot in lumea larga dar in toate calatoriile mele nu am gasit ceva mai delicat ca aceste fineturi.
-Ca bine intreaba Inaltimea Voastra. In una din peregrinarile mele, am descoperit aceste minunatii. Nu numai ca le-am descoperit dar atunci cand ochii mei au cazut pe landing page, inima a inceput sa bata nebuneste. Am simtit ca am ajuns in raiul virtual si mi-as fi dorit ca ochii mei sa poata vedea mai mult de 3 milioane de culori iar palmele mele sa poata trece dincolo de monitor. Iti spun Preabunule Sahib din inima, nu pregeta nimic sa le ai. Cand a sosit pachetul ma simteam ca un copil caruia i se face cadou cea mai frumoasa jucarie. Atunci cand am dat comanda pe net erau in plina dragoste fata de semeni, lenjerii de pat din bumbac 100% la cele mai mici preturi,  te face sa iubesti mai mult decat credeai vreodata.
-Negresit iti voi urma sfatul, pentru ca am incredere in  bunavointa si judecata ta. Doar sa-mi scot laptopul…………….ce parola aveti la wifi?
– Lenjerii de pat, intr-un singur cuvant. Si preabunul Sahib sa tasteze cumparamisim.ro in bara de cautare. Preaumil va las in grija lenjeriilor. Cu bine Sahib.

 

Acest articol a fost publicat în de larg public și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Oaza de binefacere

  1. Mi-a placut mult articolul.Felicitari!

    Apreciat de 1 persoană

  2. electrissima zice:

    Super ideea! Mi-a placut foarte mult!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Kudika_15804 zice:

    Un excelent si inspirat mod de a face reclama lenjeriilor de pat, pus sub forma unei povesti, care te duce cu gandul la frumusetea unica a oazelor de verdeata aflate in mijlocul desertului arid!!Ai imaginatie si reusesti, prin descrierile tale, sa ne conduci in lumea dorita de tine!!!Frumoasa punere in tablou, descriere simpla, dar frumoasa a interiorului camerelor destinate odihnei!!Per ansamblu, o impletire reusita dintre vechi si nou, dintre oriental si occidental!!!Felicitari, am citit, cu placere, mica ta poveste!!Buna ziua!!!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu