Visuri sălbatice


Azi e liniște. Câțiva clienți goniți în căutarea unui refugiu de ploaia de afară, care și-au aruncat dezinteresați privirile spre produsele expuse în vitrină.
Îmi sprijin fruntea de geamul care dă în exterior privind printre picături și trecători. Scot limba și urmăresc traiectoria picăturilor. Un afiș mare pe un postament al magazinului din fața noastră mă îmbie la pasiune „Vreau să mă ai pe masa ta, goală și încinsă„. Mai jos, pe același postament un afiș mai mic „Ouă de la găini fericite” Avicola. Gândul mă duce invariabil la momentul de bucurie al găinii când ouă. O atmosferă de petrecere și carnaval unde toate găinile o felicită pentru realizare iar ea stă cocoțată pe un piedestal. Momentul ei de glorie ca apoi să sfârșească goală pe o masă.

O zăresc la raionul de electrocasnice, trebăluind printre aspiratoare şi hote. Urneşte cu greutate un aragaz încercând să-l aranjeze la linie şi mi-aş fi dorit să mă duc să o ajut şi să intru în vorbă cu ea şi să-i spun cât de mult îmi place de ea. Dar nu pot, nu pot să părăsesc raionul! Rămân în picioare privind la felul cum îşi dă părul căzut peste ureche, la fusta ce-i acoperă până la genunchi picioarele zvelte…
Sunt două săptămâni de când în universul meu viaţa a căpătat un alt sens, două săptămâni de când o privesc, o altă dimensiune în care dragostea şi-a găsit culcuş.
De câteva ori m-a surprins privind la ea dar nu a schiţat nici un gest.

– Bună ziua. Îi aud că prin vis pe cei doi clienţi ce-mi readuc gândurile în realitate. Mă întorc spre un el şi o ea şi scot la iveală zâmbetul angajatului interesat.
– Bună ziua. Bine aţi venit în magazinul nostru. Cu ce vă pot fi de folos?
– Am dori un sistem audio, ceva care face muzica să fie ascultată cu pasiune.
Cuvântul pasiune mă face să mă gândesc din nou la ea şi arunc un ochi spre raionul ei. Stătea în picioare sprijinită de aragaz şi privea fix spre mine. O însoţeau o uşoară mişcare din gene şi un zâmbet, de ajuns să pornească în mine un mecanism neştiut.
– Da-ţi-mi voie să spun că aţi venit în locul potrivit. Şi la timpul potrivit. Nu mai departe de ieri am fost înzestraţi cu ceea ce eu numesc mai mult decât pasiune, un stil de viaţă dedicat muzicii. Viaţa este trăită doar de cei ce ştiu să se bucure de ea iar muzica este ceea ce face că viaţa să fie mai frumoasă.
Atunci când alegi să dai un sens pasiunii, nu-ţi rămane decât să alegi Edifier. Pentru că nimic nu poate descrie mai bine tehnologia şi calitatea adunate, ca pasiunea.  Iar atunci când îmbini  aceste calităţi, adaugi un sunet menit să evidenţieze şi înveleşti totul intr-un design robust modern, nu poate decât să poarte un singur nume, Sistemul audio S2000 Pro.
1_H1pKKgmX_BkC6rplMe-768x768
Preţuieşti fiecare moment petrecut în prezenţa ei, îi asculţi tânguirea şi zâmbetul ce se naşte odată cu primele acorduri, îi dai un nume luxos voluptăţii ce-ţi cuprinde trupul.
Pasiunea creşte în intensitate când îi atingi formele ce-i definesc eleganta, îi atingi într-o doară potenţiometrul şi lumea se transforma în jurul tău. O notă caldă, un bas graţios sau un ocean de unduiri curg spre tine întregindu-ţi fiinţa. Eşti totul, este muzica, eşti pasiune!
2_B1EvtqWm_HyW1Iplfl

Îţi învăluie gândurile puţin câte puţin, te face să te îndrăgosteşti de ea doar prin simpla ei prezenta, te laşi desfătat de aerul ei mirosind a pin şi brazi.
777777_r1zTIcZm_Hk0rvplzg

Îţi poate oferi totul! Când simţi că vrei să împarţi dragostea pentru muzică, când simţi că atingerea ta o poate face să ofteze pe mai multe tonuri, când ai un impuls să o îmbrăţişezi, doar închizi ochii şi o laşi să-ţi citească gândurile. Îi şopteşte cuvinte doar de tine ştiute, cuvinte ce o fac să-şi deschidă… imensul potenţial. O priveşti, iar ochii exclamă într-o feerie de sunete că vrei să faci dragoste cu ea…

– Gata, pe mine m-ai convins! O să cumpăr, o să cumpăr!
Îi las pe cei doi clienţi, un el şi o ea, să-şi scotocească buzunarele şi privesc din nou la ea. Cu paşi mărunţi, zâmbind, se apropie de mine şi-mi şopti.
– Hai să fumăm ţigarea de după.
Din boxe se auzea In your wildest dreams.

 

Pentru SuperBlog 2017

 

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în de larg public. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Visuri sălbatice

  1. 🙂 Păi e frumos? Sex în magazin? Interesantă abordare! Succes!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s