Furnicături

Tu completezi lipsurile din viaţa mea, eşti sensul existenţei mele, eşti împlinirea unui vis rebel, o dragoste împărtăşită în momente de cotitură! Nu ştiu ce m-aş fi făcut dacă nu existai! Probabil te-aş fi inventat.
Nu ţi-am spus până acum dar cred că este momentul să o fac. Când dormi stau şi te privesc. Îţi admir linia melodică a caroseriei, ochii pătrunzători ce sfidează cea mai densă ceaţă, îţi admir graţia unghiurilor aproape inexistente, mici deluşoare ce fac din tine perfecţiunea aerodinamicii.
Câteodată îmi las degetele să se scurgă lin peste luciul tău. Atunci mă visez că suntem împreună într-un cer de culoarea ta.
Îmi trec prin minte primele noastre momente. Stăteai în salon, cauciuc peste cauciuc şi fumai numai benzină cu cifra octanica mare. A fost ca o dragoste la primul flash.
Te-am invitat la un test drive, prima noastră întâlnire oficială. Eram aşa de emoţionat dar cumva ai reuşit să risipeşti orice urmă de îndoială în capacitatea mea de a mă gândi dacă vom fi împreună vreodată. Eram predestinaţi în a fi împreună. Tu BMW seria 6 G32 Gran Turismo, eu Gigel! Spune-mi tu dacă această asociere nu înseamnă romantism pur?!
cq5dam.resized.img.1680.large.time1511564211369

Ce amintiri!
Când m-am pus în genunchi în fața capotei tale şi ţi-am cerut să fim împreună pentru totdeauna, ţi-au sărit accesoriile originale de jante BMW 18 originale de bucurie.
Câte lucruri frumoase ne leagă.
Ţi-aduci aminte prima noastră plimbare prin ploaie? Erai udă toată dar nici că ne pasă. Eram fericiţi, trăiam momentul, goneam că o adiere suavă prin miliarde de picături, făcând din ele urma noastră în aer. Am scos capul pe geam şi am lăsat câteva picături să-mi atingă chipul. Ştergătoarele porniseră apreciind gestul meu, că o dulce dorinţa să ne simţim reciproc.
Eşti minunată! Am trăit cu tine cele mai frumoase momente ale vieţii mele.
Ştiu că te-ai supărat pe mine atunci când am greşit. Am greşit când într-un acces de infidelitate, ţi-am pus ulei de transmisie contrafăcut în loc de ulei original BMW. Nu ştiu ce a fost în capul meu şi am suferit alături de tine, când tuşeai şi nu-ţi găseai ritmul.
Ţi-am promis atunci că totul va fi bine, că nimic contrafăcut nu va mai sta în calea noastră, că viaţa e prea scurtă să o irosim pe falsuri.
Ţi-am promis cu mâna pe inimă că totul va fi original, că fiecare pas al nostru pe asfalt va fi însoţit de piese de BMW de la eXclusiv OEM, că vei străluci în accesorii originale BMW. Pentru că meriţi totul, pentru că frumuseţea ta stă în piese originale BMW.
Ca drept dovadă a iubirii ce ți-o port, primește ca ofrandă aceste piese BMW originale. Un filtru de ulei și set de covorașe de spate. Nu râde de mine !
Îţi mai aduci aminte când ai stat două săptămâni cu pete de noroi pe tine? Ţi-era frică, de fapt şi acum îţi este, de spălătorie. De fiecare dată când treceam pe lângă una, începeai să tremuri, să turezi motorul doar să-ţi arăţi desconsiderarea pentru ele. Nu suportai să fi atinsă de alte mâini decât ale mele. Dacă asta nu înseamnă dragoste, atunci ce e?!
Apoi te-am spălat eu. Pentru prima oară am simţit furnicături în vârful degetelor de fiecare dată când treceam cu buretele peste bara din spate. Apa şiroia pe tine înspumată, prin fiecare canel, atingându-ţi pe ici pe colo gâdilându-ți chederele. Erai fericită, atât de fericită încât atunci, ţi-ai lăsat airbag-urile să explodeze când ţi-am atins capota. Să nu mai îmi faci asta, că m-ai speriat!
Stai, stai liniştită! Am să te spăl acum. Am să-ţi spăl farurile… da ştiu, şi eu te iubesc, nu mai flash-ui că nu mai văd unde dau cu buretele, mă duc încet spre plafonieră… mă simt ca şi cum te-aş mângâia pe cap, cu degetele răsfirate… am să cobor lin spre aripi… Nu tremura te rog! Totul este bine… încă. Ah luneta! Ador să văd cum firicele de apă se scurg peste ea… şi acum te rog să fi cuminte… am să-ţi spăl bara din spate…

Pixel cu pixel maşina desena un zâmbet larg, imens, pe display-ul computerul de bord.
exclusivOEM_patrat-300x300

Pentru SuperBlog2018

Acest articol a fost publicat în de larg public. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Furnicături

 1. Pingback: Proba 7. Tu cum îți îngrijești mașina?

 2. abisurile zice:

  Super declaratie ! Succes mult !

  Apreciat de 1 persoană

 3. Casa de piatra! Ori-gi-na-la :)!

  Apreciat de 1 persoană

 4. La asemenea declaratie…, daca nu te tine cardul, aranjezi cu „duduia” sa fugiti impreuna 🙂 ! Dupa Metoda Vin Diesel din Triplu X

  Apreciat de 1 persoană

 5. Magda Magdi zice:

  În sfârșit si o declarație de dragoste…:).

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s