Îndrumar practic

Cum peste ceva timp va fi pentru noi o zi specială- cu această ocazie m-am gândit să o propun ca zi festivă, să fie omul liber când îşi bate capul cu cumpărăturile online- mi-a trecut prin cap să vă ofer câteva recomandări legate de Black Friday.
1. Asiguraţi-vă că aveţi un calculator în casă. Dacă nu aveţi e bine să aşteptaţi Black Friday să luaţi unul la reducere.
2. Dacă totuşi aveţi un calculator, asiguraţi-vă că este băgat în priză iar beculeţul verde pâlpâie nervos.
3. Ca să funcţioneze în parametri, calculatorul are un buton mai măricel pe partea frontală. Apăsaţi-l! Veţi vedea cum monitorul, partea aceea care vă desparte privirea de golul peretelui, va începe să lumineze în culori.
4. Nu vă lăsaţi acaparaţi de frumuseţea culorilor. Monitorul este ca un drog. Încercaţi ca din cinci în cinci minute să vă luaţi ochii de pe monitor şi să schimbaţi cu ecranul telefonului. Astfel evitaţi să deveniţi dependent de frumuseţea lui.
5. Deschideţi o pagină de căutare cu un brownser. Nu, brownserul nu-l găsiţi în debara. Nici la vecina. Sau să faceţi ca şeful meu care atunci când i-am spus că „Fişierul este pe desktop” m-a întrebat „Unde e desktopul?”. Şi vorbea la telefon cu mine din faţa calculatorului.
6. Tastati pe tastatură, apăsând cu grija literele: a, s, w, a, e, n, r,., o şi r, astfel încât să iasă answear.ro. Nu încercaţi să lipiţi literele pe monitor. Veţi reuşi dar nu are rost.
7. Dacă aţi urmat aceşti pasi întocmai, acum ar trebui să staţi relaxat pe scaun şi să priviţi pozele de pe site. Dacă totuşi sunteţi pe un al site, închideţi pagină, faceţi trei cruci, scuipaţi în sân şi reluaţi de la punctul 1.
8. Ştiu! Toate sunt atractive, toate vă fac cu ochiul. Şi aşa vă vine să le băgaţi pe toate în coş. E, nu chiar toate, dar pe undeva pe la 89 % din ele, tot le-aţi lua.
9. Respiraţi adânc, număraţi rar până la 10 şi va spune-ţi în gând” Pot rezista tentaţie! Pot rezista tentaţiei!” Luaţi o scurtă pauză, vă duceţi la bucătărie şi daţi pe gât un pahar plin cu aghiasma.
10. Încercaţi să vă înfrânaţi ticul de a da click pe „Adăugă în coş” la fiecare produs.
11. Dacă totuşi nu rezistaţi, din când în când studiaţi coşul. Da, exact aşa ziceam şi eu!
12. Chiar dacă nu credeţi că v-a văzut cineva, ele există în coş. Are şi el o limită aşa că ştergeţi toate cele 134 de produse din coş şi urmaţi următorii paşi simpli. Deschideţi prima pagină cu ghete bărbaţi. Primul produs. Vă place? Sigur că vă place. Are textura şi fineţe în lina cusăturii. Doar sunt Lee Cooper. Sunteţi tentaţi să-i băgaţi în coş. Încă nu, zic. Aveţi nevoie de ei? Chiar dacă nu aveţi nevoie de ei, că mai aveţi trei perechi de culoare neagră, vă plac. Dar să vedem următoarea pereche. Timberland-pantofi înalţi. Şi ăştia vă plac, nu-i aşa?! Acum, încet de tot, duceţi mouse-ul la „Adăugă în coş”. Mâna nu trebuie să vă tremure. Fiecare tremurat înseamnă un click. Iar fiecare clik înseamnă o pereche. Pentru plăcerea ochiului, puteţi studia şi celelalte perechi aflate pe site. Nu, nu e nevoie să aveţi ochii măriţi la fiecare pereche. Încercaţi să le priviţi cu calm. Calm!
middle2_img_1626214
13. Înainte de punctul 12 asiguraţi-vă că telefonul este blocat şi îndepărtaţi-l de voi. Încet. Este doar un motiv de distragere aşa că e bine să-l ţineţi departe. Nici dacă vreţi să împărtăşiţi entuziasmul adăugarii in coș, cu cel mai bun prieten , nu este recomandat. Nu, sigur nu! De aia!
14. După ce aţi terminat să studiaţi rubrica de pantofi, trageţi lângă voi o cutie de şerveţele şi ştergeţi-vă uşoară saliva apărută în colţul din dreapta al gurii. Dreapta am zis!
15. Priviţi indiferent paginile cu cămăşi. Am zis indiferent! Afişaţi o atitudine relaxată şi evitaţi pe cât posibil excesul ochilor fixaţi pe monitor. Dacă vă blocaţi asupra unui produs, este foarte posibil să nu mai studiaţi celelalte produse. Şi ăsta-i un păcat!
middle2_img_1613146
16. Încercaţi să vă distribuiţi plăcerea în mod egal pentru fiecare articol. Ţipetele voastre s-ar putea să atragă vecinii şi este de evitat să vă treziţi cu pompierii sau poliţia la uşă.
17. Alegeţi-vă cel puţin două cămăşi din fiecare colecţie. Fiecare din ele vă reprezintă într-un fel.
18. Am zis câte două, nu câte patru!
19. Luaţi degetul de pe mouse. Cu coada ochiului aruncaţi o privire în coş. Dacă inima nu începe să pompeze adrenalina, este bine.
20. Lăsaţi-vă pe spate cu mâinile încrucişate pe creştetul capului. Este momentul în care ar trebui să vă relaxaţi total. Mai sunt câteva ore până vine Black Friday şi cu siguranţă cel puţin două produse vor avea reducere. Doar atunci şi numai atunci vă puteţi exploata bucuria coşului.
21. Puteţi să vă aprindeţi o ţigară. Doar una!
22. Cumpărături plăcute pe Answear.ro!
answear-patrat1Pentru SuperBlog2018

Acest articol a fost publicat în de larg public. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Îndrumar practic

  1. Ha ha! La femei niciun gând să se aplice. D-aia sunt bărbații mai cumpatati de BF.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Genial! Mi-ar plăcea să câștigi cu articolul ăsta 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  3. Pingback: Proba 18. Dorințe fashion de Black Friday

Lasă un comentariu