Ritualul

Mă trezesc dimineaţa, la 5. Pentru unii parcă prea de dimineaţa dar consider că e o zi câştigată atunci când o începi dis de dimineaţă.
Părul îmi este împrăştiat în cele patru zări iar oglinda parcă este șchifuită de firele rebele. Câteva mişcări de pieptene şi sunt pregătită să înfrunt oglindă. De data asta, zâmbeşte la mine. Este obişnuită să vadă o femeie frumoasă.
O privesc pe cea din oglindă şi îi spun câteva cuvinte motivaţionale” Sunt sexy! Sunt frumoasă! Azi voi răsturna lumea! Sunt puternică! Pot!” iar atitudinea se răsfrânge în strălucirea celei din oglindă.
Nu voi pleca din casă fără ritual. O singură dată mi s-a întâmplat să uit să-mi fac ritualul şi când am ajuns la birou m-au întrebat cine sunt.
Poate vă întrebaţi de fac acest ritual. Locuiesc şi muncesc într-un oraş cu un combinat iar desele scăpări de substanţe uşor toxice în atmosfera face ca uneori aerul să fie irespirabil. Pe lângă asta, tenul are de suferit, mai ales dacă lucrez în combinat. De pildă, ea este Ileana, colega mea.
okazii
Are 31 de ani. Încă mai speră să se căsătorească.
De aceea prefer să întârzii 5 minute, să-mi protejez tenul. Colegele mă invidiază, mereu mă întreabă secretul tinereţii mele, revitalizării mele. Este secret dar vouă am să vi-l spun!
Noua gamă Aslavital Mineralactiv, creată pe baza argilei 100% naturale!
Aslavital

Ăsta-i secretul! O întreagă gamă de produse naturale lansate de Farmec. Se potriveşte perfect situaţiei în care mă aflu, să stau într-un oraş poluat de un combinat petrochimic.
Când te gândeşti că sunt create din argila 100%, netratată chimic, te întrebi, oare de ce nu a fost descoperit până acum?
Ce conţine? Ingrediente active de ultimă generație: Cobiodefender-ul EMR, complexul Ferulan bogat în acid ferulic. Sincer habar nu am ce înseamnă dar atâta timp cât mă face să strălucesc, nu mă interesează.
Este prima gamă românească creată pe baza argilei 100% naturale, provenită din Munții Pădurea Craiului, ce îţi hrăneşte tenul şi îl revitalizează. De multe ori sunt întrebata şi pe stradă „Ce faci de străluceşti aşa?”. Le răspund zâmbind „E doar Farmec!”.
Oricum, nu aş fi apelat la această gamă de produse dacă nu aş fi fost cucerită de beneficiile ei.
Am să vă citesc câteva: absorbant de impurităţi, detoxifierea pielii. Se simte de la primele aplicări efectul ei. Tenul capătă o culoare naturală şi dispar orice puncte negre sau pete.
Reminelarizant, tonifiant. E ca şi cum te-ai duce la sala şi ţi-ai lucra anumiţi muşchi atrofiaţi din lipsă de activitate.
Regenerant, stimulează procesele de reparare a tegumentelor. Poţi spune adio ridurilor sau cearcănelor.
Revitalizant pentru metabolismul celular. Pielea capătă o nuanţă de strălucire ce poate fi un adevărat magnet pentru bărbaţi.
MNP_2592999
Dacă deja ai început să te te foieşti în scaun citind şi te întrebi de unde poate fi procurat, afla că este disponibilă în magazinele de brand Gerovital şi Farmec, în magazinul online http://www.farmec.ro, dar și în hypermarketuri, supermarketuri și magazinele de specialitate din țară.
Am să vă las puţin pentru că trebuie să-mi termin ritualul.
Gata! Sunt gata să plec la muncă. Soarele încă nu a răsărit. Cred că mă aşteaptă pe mine. Hi hi!
Pe scări dau nas în nas cu vecinul de la 4, Gi.
– Bună dimineaţa vecine!
– Eşti mereu frumoasă vecina! Bună dimineaţa!
Cuvintele lui mă fac să mă simt strălucitoare. Îi zâmbesc şi ne vedem fiecare de drumul lui.

Logo-compania-FARMEC_1504099339-300x300

Sursa foto: okazii.ro

Pentru SuperBlog2018

Acest articol a fost publicat în de larg public. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

20 de răspunsuri la Ritualul

 1. Radu Mârza zice:

  Farmec, tată! 🙂 (Mă refer la articol).

  Apreciat de 1 persoană

 2. De unde ai scos-o pe Ileana asta ? Ileana Cosanzeana :)))) Bafta !

  Apreciat de 1 persoană

 3. Fii pe fază ! zice:

  Doamna Ileana este reala ?

  Apreciat de 1 persoană

 4. Pă bune? Așa arată doamnele din preajma platformei petrochimice? Cred că tre să mă mut în Nepal! 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 5. hrpassion zice:

  :)) Le amăgește vecini rău de tot

  Apreciat de 1 persoană

 6. ioansperling zice:

  Mi-ai dat o idee! Nu asta cu crema ca am barba si nu se prea vede tenul meu, dar cu oglinda! Dimineață ma scol si-mi spun ca sunt fermecător! Daca auziți pe cineva murind de ras…eu sunt!🤣

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s