Gazduirea

-Haralambieee! Haralambieeee!! Deschide calculatorul si cauta pe google cum se  scot petele de sos de rosii de pe rochii de seara.
-Dar ce facusi Vasilico??
-Am vrut sa-mi imbujorez obrajii cu niste fond de ten special si mi-a dat seama ca nu mai am M-am gandit ca cel mai bun inlocuitor pentru fondul de ten este sosul de rosii cu putin boia. Mi-am imbujorat obrajii si acum arat ca o femeie zombie in  calduri, si mi-au scapat cateva picaturi pe rochia de seara.
-Parca arata ca ti-ai scapat o sticla-ntreaga sau  au sangerat iute, ca esti plina de sos. Nu mai bine pun furtunul pe tine?
-Nu Haralambie, nu fii divagant, ca petele se scot usor, dar nu mai stiu cu ce. Fi tu bun si descoase google sa-ti spuna. Si vezi ca trebuie sa hranesti vaca,  ca cine stie cat stam la soire si uitam de ea.
-Pai hotaraste-te, ori ma pe uit pe  gulgal ori dau la vaca?
-Off, trebuie sa ma gandesc eu la toate. Asa si cu siteul ala pe care l-am deschis. Mai intai te uiti pe google, se zice gugal, nu gulgal, si apoi te duci s-o hranesti pe Diva.
-Cum stii sa le dai nume !! I-auzi ce zice sfantul mucenic Google: sosul de rosii se scoate cu apa oxigenata Dom Perrier din anul 1957. Se toarna cateva picaturi peste pata si se asteapta ca pata sa dispara. Si asteptati.
-Cat zice sa asteptam??
-Pana cand dispare pata. Si nervii.
-Dar cat timp?
-Ah, stai ca mai era. In functie de gravitatea petelor, asteptarea se prelungeste de la cateva minute la cateva ore.
-Cum  sa astept eu imbracata cateva ore!!?  Mai cauta, poate gasesti alte sugestii. Uite  vezi tu Haralambie,  o sa pun pe site si sugestii, pe langa produsele de gradina. Poate vrea, ca sunt multe femei ca mine, sa stie, ca poate  pateste ca mine, cum se descurca intr-o situatie de genul asta. Pana gaseste   un Dom Perrier, poate-i buna si apa de fantana, sa-i descreteasca si fruntea, pe langa rochie. Ah, cum ma trec fiorii cand imi trece cate un gand d-astea aleatoriu si-mi face imbunatatiri la  site. Doamne, dar ce isteata sunt.
Auzi, ai sunat la aia cu gazduirea?
-Da draga, am sunat. Dar au zis ca nu se mai ocupa de d-astea, ca de o saptamana sunt sub supraveghere financiara si sa ne cautam pe altii ca ei s-au saturat sa-ti faca toate poftele.
-Si …de ce stai!!?? Cauta pe google. Hai odata, ca esti tare mototol. Mai avem putin si plecam si tu nu esti gata cu nimic. Hai, cauta  gazduire. Ce-ai ai gasit??
– Uite, am gasit ceva interesant. Gazduire Web la cele mai bune preturi.
-Da, vezi ce preturi au, ca nu vreau sa patesc cum am patit cu aia, ca m-am trezit ca trebuie sa platesc  dublu dupa ce  m-au gazduit.
-Da, este chiar echitabil. Ma intreb daca nu cumva gazduiesc si barbati disperati. Macar cateva nopti, pana imi revin.

Acest articol a fost publicat în de larg public. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Gazduirea

  1. electrissima zice:

    Ce reclame frumoase stii sa faci! Pornesti dintr-un punct la care nu m-as fi gandit, apoi o intorsatura de situatie si hop… se ajunge unde trebuie. Super!

    Apreciat de 1 persoană

  2. nasta zice:

    Pe lângă faptul mi-am adus aminte de o întâmplare similară si reala chiar te pricepi sa faci reclama. 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu